Gå i byen med god samvittighed

Kongensbro Kro

Kongensbro Kro ligger direkte ned til Gudenåen og har mere end 300 års historie, heraf snart 60 år som familiegæstgiveri – nu på 3. generation af familien Andersen. En moderne landevejskro med smagfuldt renoverede værelser, hyggelige selskabslokaler og restaurant, som forener nostalgi og nutid, præcis som køkkenet der ikke ufortjent er berømmet viden om for såvel klassiske egnsretter som internat...

HotelRestaurantKursus- og konferencecenterDiner transportable

McDonald's Viborg

Hos McDonald's bestræber vi os på at være mere end bare en restaurant - vi er et første job for mange, et fællesskab, en partner, en model for andre restauranter rundt om i verden, og en virksomhed, der ønsker nye måder at opfylde vores brand og løfte om kvalitet, service, renlighed og værdi.

RestaurantFastfood

For Enden af Gaden

D. 15. oktober 2010 blev en idé for 4 drenge til en drøm. For Enden Af Gaden blev Viborgs nye Cafe og Madhus. Åbningen var med særligt øje for, at skabe noget unikt og anderledes i Viborg. Hygge, stemning, kvalitet og den gode service kommer altid i første række. Menuen er dansk inspireret, med et lille touch, og alle retter er lavet fra bunden, af friske lokale råvarer. Vi er i konstant udvikling...

RestaurantCaféFastfood

Rødkjærsbro Kro

Rødkjærsbro Kro er en klassisk dansk landsbykro med en beliggenhed i Midtjyllands hjerte imellem Viborg, Bjerringbro og Silkeborg. Kroen har eksisteret i 150 år og drives stadig den dag i dag, efter nogle af de gamle dyder såsom god service, kvalitet og originale danske kroretter.

HotelRestaurantBar/værtshusDiner transportable

Brændpunktet

I caféen vil du altid kunne finde alsidige retter, såsom traditionelle danske retter, spændende frokostsalater samt moderne stenalderkost. Du kan altid regne med at vi bestræber os på at lave så meget som muligt fra bunden og at alle retter er tilberedt af kvalitetsråvarer og at der er lagt en god portion kærlighed og omhu i alt hvad vi laver.

RestaurantCafé