Gå i byen med god samvittighed

Kongensbro Kro

Kongensbro Kro ligger direkte ned til Gudenåen og har mere end 300 års historie, heraf snart 60 år som familiegæstgiveri – nu på 3. generation af familien Andersen. En moderne landevejskro med smagfuldt renoverede værelser, hyggelige selskabslokaler og restaurant, som forener nostalgi og nutid, præcis som køkkenet der ikke ufortjent er berømmet viden om for såvel klassiske egnsretter som internat...

HotelRestaurantKursus- og konferencecenterDiner transportable

Rødkjærsbro Kro

Rødkjærsbro Kro er en klassisk dansk landsbykro med en beliggenhed i Midtjyllands hjerte imellem Viborg, Bjerringbro og Silkeborg. Kroen har eksisteret i 150 år og drives stadig den dag i dag, efter nogle af de gamle dyder såsom god service, kvalitet og originale danske kroretter.

HotelRestaurantBar/værtshusDiner transportable

Hald Hovedgård Kursuscenter

Det gamle, atmosfærefyldte hus fungerer i visse perioder af året som et anderledes kursuscenter i historiske og litterære omgivelser. Her giver fleksibilitet og uforstyrrethed mulighed for nogle både intensive og afslappende kursusdage. Målgruppen er primært litterære og kulturelle kursusgrupper, men andre kursusgrupper kan også finde vej til Hald.

HotelKursus- og konferencecenter

Best Western Palads Hotel

Best Western Palads Hotel har adresse i midten af Jylland, dette indebære det ideelle udgangspunkt for en ferie hvor attraktioner i Jylland er målet. Hotellet er et luksus Hotel med Suiter, VIP- værelser med sauna, spa, tekøkken samt Hotel lejligheder med god plads. Hotellet ligger i Viborgs bymidte med mulighed for shopping, museums besøg og meget meget mere. Hotellet ligger i gå afstand fra Vibo...

HotelRestaurantKursus- og konferencecenter

Best Western Golf Hotel Viborg

Hotellet er beliggende i meget smukke og rekreative omgivelser, lige ned til Viborg søerne. Centralt og naturligt mødested når deltagerne skal samles fra hele landet fra 10-550 pers. Restauranter med udsigt over søen, samt faciliteter som indendørs swimmingpool, jacuzzi, sauna og billard som er til fri afbenyttelse - gratis trådløs internet over hele hotellet.

HotelRestaurantKursus- og konferencecenter