Gå i byen med god samvittighed

McDonald's Viborg

Hos McDonald's bestræber vi os på at være mere end bare en restaurant - vi er et første job for mange, et fællesskab, en partner, en model for andre restauranter rundt om i verden, og en virksomhed, der ønsker nye måder at opfylde vores brand og løfte om kvalitet, service, renlighed og værdi.

RestaurantFastfood

For Enden af Gaden

D. 15. oktober 2010 blev en idé for 4 drenge til en drøm. For Enden Af Gaden blev Viborgs nye Cafe og Madhus. Åbningen var med særligt øje for, at skabe noget unikt og anderledes i Viborg. Hygge, stemning, kvalitet og den gode service kommer altid i første række. Menuen er dansk inspireret, med et lille touch, og alle retter er lavet fra bunden, af friske lokale råvarer. Vi er i konstant udvikling...

RestaurantCaféFastfood

Viborg Banko Center

Bingo Caféen er leverandør af hjemmelavet kvalitetsmad til dig, dit selskab eller din virksomhed. Vi bruger udelukkende friske råvarer, så bestilling minimum dagen i forvejen er nødvendig, så garanterer vi til gengæld altid friske råvarer. Skal du/I have selskab, møde eller andet, og vil forkæle gæster/kunder, så er Bingo Caféens Luksus Smørrebrød sagen.

ForlystelserCaféFastfood

Sunset Boulevard

Vælg mellem vores lækre udvalg af sandwich, burgers og hvad der hører til. Den lidt lækrere løsning til den frokost eller aftensmad. Spis i vores hyggelige familierestauranter, eller bestil take-away og nyd den frisklavede mad derhjemme.

RestaurantFastfood