Gå i byen med god samvittighed

For Enden af Gaden

D. 15. oktober 2010 blev en idé for 4 drenge til en drøm. For Enden Af Gaden blev Viborgs nye Cafe og Madhus. Åbningen var med særligt øje for, at skabe noget unikt og anderledes i Viborg. Hygge, stemning, kvalitet og den gode service kommer altid i første række. Menuen er dansk inspireret, med et lille touch, og alle retter er lavet fra bunden, af friske lokale råvarer. Vi er i konstant udvikling...

RestaurantCaféFastfood

Viborg Banko Center

Bingo Caféen er leverandør af hjemmelavet kvalitetsmad til dig, dit selskab eller din virksomhed. Vi bruger udelukkende friske råvarer, så bestilling minimum dagen i forvejen er nødvendig, så garanterer vi til gengæld altid friske råvarer. Skal du/I have selskab, møde eller andet, og vil forkæle gæster/kunder, så er Bingo Caféens Luksus Smørrebrød sagen.

ForlystelserCaféFastfood

Brændpunktet

I caféen vil du altid kunne finde alsidige retter, såsom traditionelle danske retter, spændende frokostsalater samt moderne stenalderkost. Du kan altid regne med at vi bestræber os på at lave så meget som muligt fra bunden og at alle retter er tilberedt af kvalitetsråvarer og at der er lagt en god portion kærlighed og omhu i alt hvad vi laver.

RestaurantCafé

Mølkjær Kro

Mølkjær Kro er en smuk, gammel kro der er nyrenoveret og stadigvæk med gamle, nostalgiske bygninger og inventar. Kroen er indrettet med flotte festsale med plads til henholdsvis 80 eller 130 personer, pejsestue, vinkælder samt hyggelig restaurant med plads til 40 personer.

RestaurantCaféDiner transportable

Comwell Kellers Park og Spa

Konference og spa med udsigt over Vejle Fjord; Palæbygninger danner sammen med parken, de moderne tilbygninger og den eksklusive spaafdeling en enestående ramme om oplevelser og input til både krop og sjæl. Vi tilbyder lækre Spafaciliteter og behandlinger på hotellet, mens der kun er 2 km til nærmeste 18 hullers golfbanen eller 9-hullers pay and play-bane

HotelRestaurantCaféBar/værtshusKursus- og konferencecenterDiner transportable