Gå i byen med god samvittighed

Lumskebugten

Lumskebugten er et stamværtshus. Der arrangeres mange aktiviteter for gæsterne, pubcrawls, sejtur og fodboldture. De har poolbord/poolrum og aviser. Der må medbringes hund og børn på etablissementet, men ikke ryges i baren, men gerne i resten af lokalerne. Indretningen på Lumskebugten er inspireret af havnemiljøet

Bar/værtshus

Comwell Kellers Park og Spa

Konference og spa med udsigt over Vejle Fjord; Palæbygninger danner sammen med parken, de moderne tilbygninger og den eksklusive spaafdeling en enestående ramme om oplevelser og input til både krop og sjæl. Vi tilbyder lækre Spafaciliteter og behandlinger på hotellet, mens der kun er 2 km til nærmeste 18 hullers golfbanen eller 9-hullers pay and play-bane

HotelRestaurantCaféBar/værtshusKursus- og konferencecenterDiner transportable

No. 41

No. 41 er et lille og kompakt sted. Her er meget hyggeligt, og gårdhaven gør det ikke værre. No. 41 er et morgenværtshus, lørdag og søndag åbner de kl. 5 om morgenen, så det passer lige med at man kan kigge forbi og få et rundstykke med en Gammel Dansk og en stor fadøl til. Indretningen er ikke prangende, men her er hyggeligt.

CaféBar/værtshus

Rødkjærsbro Kro

Rødkjærsbro Kro er en klassisk dansk landsbykro med en beliggenhed i Midtjyllands hjerte imellem Viborg, Bjerringbro og Silkeborg. Kroen har eksisteret i 150 år og drives stadig den dag i dag, efter nogle af de gamle dyder såsom god service, kvalitet og originale danske kroretter.

HotelRestaurantBar/værtshusDiner transportable

Houlkær Bodega

Houlkær Bodega er et af de få steder i Houlkær og Overlund, hvor godtfolk mødes. Omdrejningspunktet i bodegaen er det store poolbord og selvfølgelig baren, hvor alle stamgæster hænger ud. Bodegaen er smagfuldt indrettet med båse, hvor der kan sidde små grupper for sig selv.Selvom lokalet syner lille, er der god plads.

Bar/værtshus