Gå i byen med god samvittighed

Amager Ølhus

Amager Ølhus er en kombination af dansk bodega, engelsk pub og ølbar. Amager Ølhus er et sted, hvor man kan drikke god øl og hygge sig med andre rare mennesker. Der er jævnligt arrangementer, som live musik, dartturnering og pubquiz.

Bar/værtshus

Axis Bar & Lounge

De perfekte omgivelser til et uformelt forretningsmøde eller mødet med vennerne over en øl eller en cocktail. Lækkert interiør med WiFi, så du kan arbejde og samtidig lade dig opvarte af vores tjenere. Udover kaffe, the, cocktails og forskellige forfriskninger kan du vælge imellem lette anretninger, snacks og sandwich i barmenuen.

Bar/værtshus

Bakkekroen

Bakkekroen er stedet, hvor venner mødes over et glas øl og hygger sig med et spil kort, eller hvad man kan finde på. Køkkenet kun åbent ved arrangementer.

Bar/værtshus

Bakkens Hvile

Bakkesangerinderne er uløseligt forbundet med Dyrehavsbakken. Men den stolte tradition startede egentlig helt tilbage i starten af 1800-tallet på så fine steder som d´Angleterre og Det kongelige Teater. Grundlæggeren af Bakkens Hvile var den allerede kendte indehaver af flere andre sangerindepavillonner, "Jøde Andersen", som i 1866 åbnede sit første sangerindetelt Sans cous-ci på Dyrehavsbakken. ...

ForlystelserBar/værtshus