Gå i byen med god samvittighed

Comwell Hvide Hus Aalborg

Comwell Hvide Hus Aalborg ligger smukt placeret midt i Kildeparken – tæt på skov, pulserende byliv, kunst, kultur, transportmuligheder samt aktiviteter og med blot 10 km til lufthavnen. Hotellet er nabo til Aalborg Kongres- og Kulturcenter, og tilbyder møde- og konferencefaciliteter op til 500 deltagere, 198 værelser, restaurant, bar, parkering og fitnesscenter.

HotelRestaurantKursus- og konferencecenter

Jensen's Bøfhus, Aalborg

Restauranten er beliggende i en bygning, der kan dateres helt tilbage til år 1536. Er placeret på et af byens hyggeligste torve, hvor der i sommermånederne er udendørs servering. Ofte er der live musik tilpasset den hyggelige atmosfære. Vi er kendt for vores gode bøffer, salater og udsøgte sovse.

Restaurant

Kontiki Bar

Hyggelig bar nær grønttorvet, med mulighed for et spil dart. Hyg dig med stamkunder og stadeholdere

Bar/værtshus

Jydepotten

Et rigtig hyggeligt værtshus, altid med god stemning og kolde øl. Ofte spilles der live musik, og uanset hvor man sidder, på de ca. 90 siddepladser, kan man både se og høre musikken.

Bar/værtshus

Burger King

Kendt for sine veltillavede grillede bøffer, friske salater og sprøde fritter. Her kan man vælge fiberrigt fuldkornsbrød til alle burgere. "Have it your way" betyder at man kan vælge til og fra af præcis de ingredienser man lyster. Altid sød og venlig betjening.

RestaurantFastfood