Gå i byen med god samvittighed

Agersø Kro

Kroen er nyrenoveret med 2 restaurantlokaler (20 & 45 pladser), krostue og bar med 20 pladser, stor festsal med plads til 150 personer, stor nyanlagt sommerterrasse med skøn krohave samt 25 dejlige dobbeltværelser (56 sengepladser).

HotelRestaurantKursus- og konferencecenter

Antvorskovhallens Cafeteria

Planlægningen af et arrangement er afgørende for succes, uanset om det gælder sport, kultur, en fest eller konference, er det i planlægningen en succes grundlægges. I Antvorskovhallen har vi erfaring med alle former for arrangementer.

Café

Aspendos

Hyggeligt cafémiljø lige ved byens indkøbsstrøg med et varieret menukort: Varme retter, sandwich, nachos, durum, salater, hjemmelavede burgere, pastaretter, børnemenuer og desserter. I tidsrummet kl. 11-15 er der specielle frokostretter.

Restaurant

Baresso Coffee • Vestsjællands Centret

Baresso Coffee er Danmarks første og førende kæde af espresso- og kaffebarer. Kæden har i dag mere end 35 kaffebarer og beskæftiger over 600 medarbejdere.

Café

Benløse Kro

Benløse Kro ligger i hjertet af midtsjælland. Kroen er af mange grunde et naturligt samlingspunkt, uanset hvor på Sjælland turen går hen. Helt konkret via beliggendeheden tæt ved motorvejsnettet og den meget korte afstand til Københavns City (ca. 40 min). Benløse Kro tilbyder ægte krostemning i vores 4 selskabslokaler med plads til 15 - 100 pers. Kroen er løbende blevet moderniseret. ...

RestaurantKursus- og konferencecenterDiner transportable