Gå i byen med god samvittighed

Restaurant Rådhuskælderen

I Rådhuskælderen dyrker vi med stor glæde den danske madkultur og serverer traditionel dansk mad: flere af vores opskrifter kan man finde hos Madam Mangor. Det klareste eksempel er husets specialitet, rulleål. På menukortet er der lidt for enhver smag. Vi råder også over et selskabslokale med plads op til 60 personer.

Restaurant

Restaurant Nyhavn

Rest. Nyhavn er et dejligt sted at komme. Her findes kun dejlige og glade mennesker.

Restaurant

Sevel Kro

Kgl. priviligeret kro fra 1802 midt i et naturskønt område. Både øjet og smagsløgene vil nyde lækkerierne fra kroens køkken, hvor den danske madkultur bevares med et pift af moderne madkunst. Kroen er Limousine Unik Gourmet spisested.

HotelRestaurantDiner transportable

Best Western Hotel Schaumburg

Hotellet, der er opført i 1852, er et af Danmarks gamle købstadshoteller. Bygningerne er restaureret med nænsom hånd, så de i dag fremstår som et moderne indrettet hotel med sjælen og den hyggelige atmosfære bevaret. Hotellet ligger i centrum af Holstebro ud til gågaden. På hotellet er gæsternes ønsker altid i centrum.

Hotel

Best Western Hotel Royal Holstebro

Hotel Royal ligger i hjertet af Holstebro. Fra værelserne er der udsigt over Holstebros bymidte. Der er 40 værelser, alle med bad, tlf. og tv. I selve bygningen findes - udover hotellet og morgenmadsrestauranten - lobbybar, diskotek, bank, pizzabar, revisor, balletskole og musikteater.

Hotel