Gå i byen med god samvittighed

A Hereford Beefstouw

Har KUN åbent ifm. arrangementer i Jyske Bank Boxen. A Hereford Beefstouw er ikke kun mad og vin af højeste kvalitet. Kunst og design er lige så vig-tig en del af vores koncept. Vi samarbejder med anerkendte kunstnere med det formål at sikre et element af interessant og ikke mindst unik kunst og design på A Hereford Beefstouw.

Restaurant

A Hereford Beefstouw

A Hereford Beefstouw i Lund ved Herning er kædens ældste restaurant. I pragtfulde landlige omgivelser ligger restauranten i en gammel købmandsgård og kro fra 1846. Bygningen blev købt af familien Damgaard i 1970, og som første led i den nu landsdækkende kæde slog restauranten dørene op i 1971. I dag - flere årtier siden - er A Hereford Beefstouw i Lund stadig stedet, hvor nye tiltag og udviklinger...

Restaurant

Anlægspavillonen

Selskaber i anlægspavillonen: I de smukke lokaler fra 1895 kan der afholdes selskaber fra 20 til 180 personer i et samlet lokale. Åbne arrangementer: Vi holder jævnligt arrangementer, som er åbne for alle. Skal du have fest hjemme, leverer vi en lækker festmiddag.

RestaurantDiner transportable

Bakkekroen

Bakkekroen er stedet, hvor venner mødes over et glas øl og hygger sig med et spil kort, eller hvad man kan finde på. Køkkenet kun åbent ved arrangementer.

Bar/værtshus

Bechs Hotel

Det er med stor glæde, at vi byder vores gæster velkommen til huset. Hotellet er med sin centrale placering det naturlige mødested, uanset om det gælder en hyggelig middag, et par dage med total afslapning, eller den store konference. Den enestående placering ved Skjern Å Nationalpark, giver dit ophold en ekstra dimension.

HotelRestaurantDiner transportable