Gå i byen med god samvittighed

A Hereford Beefstouw

A Hereford Beefstouw i Lund ved Herning er kædens ældste restaurant. I pragtfulde landlige omgivelser ligger restauranten i en gammel købmandsgård og kro fra 1846. Bygningen blev købt af familien Damgaard i 1970, og som første led i den nu landsdækkende kæde slog restauranten dørene op i 1971. I dag - flere årtier siden - er A Hereford Beefstouw i Lund stadig stedet, hvor nye tiltag og udviklinger...

Restaurant

Anlægspavillonen

Selskaber i anlægspavillonen: I de smukke lokaler fra 1895 kan der afholdes selskaber fra 20 til 180 personer i et samlet lokale. Åbne arrangementer: Vi holder jævnligt arrangementer, som er åbne for alle. Skal du have fest hjemme, leverer vi en lækker festmiddag.

RestaurantDiner transportable

Bakkekroen

Bakkekroen er stedet, hvor venner mødes over et glas øl og hygger sig med et spil kort, eller hvad man kan finde på. Køkkenet kun åbent ved arrangementer.

Bar/værtshus

Bechs Hotel

Det er med stor glæde, at vi byder vores gæster velkommen til huset. Hotellet er med sin centrale placering det naturlige mødested, uanset om det gælder en hyggelig middag, et par dage med total afslapning, eller den store konference. Den enestående placering ved Skjern Å Nationalpark, giver dit ophold en ekstra dimension.

HotelRestaurantDiner transportable

Best Western Hotel Eyde

Hos BEST WESTERN Hotel Eyde finder du landets bedste værelser, stemning og priser. Vi vil gerne gøre alle glade. Derfor har vi sørget for at indrette hotellet, så vi kan tilbyde et stort udvalg af forskellige værelsestyper med individuel indretning - så der er værelser for enhver smag. Uanset om du er på udkig efter det luksuriøse hotelophold eller en traditionel overnatning, tilbyder vi her på...

HotelRestaurantKursus- og konferencecenter