Gå i byen med god samvittighed

McDonald's Vejle

Hos McDonald 's, bestræber vi os på at være mere end bare en restaurant - vi er et første job for mange, et fællesskab, partner, en model for andre restauranter rundt om i verden, og en virksomhed, der ønsker nye måder at opfylde vores brand og løfte om kvalitet, service , Renlighed og værdi

RestaurantFastfood

Lumskebugten

Lumskebugten er et stamværtshus. Der arrangeres mange aktiviteter for gæsterne, pubcrawls, sejtur og fodboldture. De har poolbord/poolrum og aviser. Der må medbringes hund og børn på etablissementet, men ikke ryges i baren, men gerne i resten af lokalerne. Indretningen på Lumskebugten er inspireret af havnemiljøet

Bar/værtshus

Mølkjær Kro

Mølkjær Kro er en smuk, gammel kro der er nyrenoveret og stadigvæk med gamle, nostalgiske bygninger og inventar. Kroen er indrettet med flotte festsale med plads til henholdsvis 80 eller 130 personer, pejsestue, vinkælder samt hyggelig restaurant med plads til 40 personer.

RestaurantCaféDiner transportable

Restaurant Merlot

Gourmet Restauranten i Vejle Åben mandag til søndag, fra klokken 16.00 til der er spist op. Faciliteter; Diner transportable, kursusfaciliteter, mødelokale, selskabslokale, udendørs servering og vegetarmenuer.

RestaurantKursus- og konferencecenterDiner transportable

Skyttehuset

Skyttehuset er et af de bedst beliggende restauranter i Danmark - med Dyrehaven som nabo. En park, der ikke findes lignende, samt udsigten over Vejle Fjord gør, at Skyttehuset er meget attraktivt til mange formål.

RestaurantDiner transportable