Gå i byen med god samvittighed

Agerskov Kro & Hotel

Med stor pietetsfølelse har værtsparret, siden 1976 Bodil og Peter Otte, renoveret de gamle lokaler, og udvidet med store, tiltalende værelser og luksuslejligheder. En nabobygning er indrettet til selskabs– og kursus lokale. Køkkenet er blevet moderniseret og her regerer kromanden, over sin stab af kokke og andet køkkenpersonale.

HotelRestaurantKursus- og konferencecenterDiner transportable

Asian Wok House

Udsøgte asiatiske retter er en del af restaurantens kompetencer. Asian Wok House, med den høflige betjening, er altid en tiltalende restaurant at besøge. Indretningen er enkel og smagfuld, hvor de asiatiske figurer vogter over og beskytter restauranten. og sammen med den øvrige dekoration sørger for, at du får en æstetisk oplevelse for alle sanser.

Restaurant

Ballebro Færgekro

Historien og den idylliske udendørsscene, direkte ned til Als Fjord, giver gæster af denne kro i Sønderjylland en helt særlig kro oplevelse. En hyggelig stemning på vores kro med lavmælte stemmer i samtale, det klukkende vand få meter væk og duften fra køkkenet af gode danske råvarer, der smager, så fuglene synger.

HotelRestaurantKursus- og konferencecenterDiner transportable

Bella Italia Restaurant

Bella Italia har siden 1979 serveret lækker italiensk mad i hyggelige lokaler fra ca. 1875. Restauranten har med italienske indehavere gennem 2 generationer en passion for at tilbyde de besøgende ægte italienske retter og atmosfære, som giver en ægte kulinarisk oplevelse.

RestaurantDiner transportable

Benniksgaard Golf Drift

Det er os en stor fornøjelse at byde alle medlemmer og gæstespillere hjertelig velkommen på en af Danmarks smukkeste beliggende golfbaner. Efter en god runde Golf er Golfrestauranten og Proshoppen altid et besøg værd.

Forlystelser