Gå i byen med god samvittighed

Egen Forsamlingshus

God stemning, bedre priser. Lad os sætte rammen om dit næste arrangement.

Diner transportable

Nørherredhus

Nørherredhus Hotel & Konferencecenter er et moderne hotel opført i 1966 med fabrikant Mads Clausen, stifteren af Danfoss a/s, som den store økonomiske bidragsyder. Hotellet blev nyrenoveret i 2006 og åbnede den 1. september. Der er 29 velindrettede værelser. Hotellet har kursus- & mødefaciliteter fra 2 – 480 personer, samt selskabslokaler med plads til op til 350 gæster og en stor moderne teatersc...

Restaurant

Skovby Kro

Hyggelig landsbykro beliggende i grønne og roglige omgivelser på sydspidsen af Als,tæt ved øens bedste badestrand.

Restaurant

Løjt Kro

Løjt Kro ligger midt i landsbyen Løjt Kirkeby, 4 kilometer fra Restaurant Knapp. På kroen kan man overnatte i et fredeligt landsbymiljø og måske indlægge en spadseretur gennem byens krogede gader, inden man går til ro. I Løjt Kro’s sal kan der afholdes selskaber på op til 50 personer Kombiner festen på Knapp med overnatning på Løjt Kro.

HotelDiner transportable

Restaurant Knapp

Restaurant Knapp vokser ud af bakkedraget ved mølleå og dam, og stedet er for vore gæster synonymt med tradition og hygge. Det er her, at mange borgere fra by og land sætter hinanden stævne. Her, hvor de gule og hvide bygninger lyser mod skoven og hvor ænderne snadrer i dammen.

HotelRestaurantKursus- og konferencecenter