Gå i byen med god samvittighed

A Hereford Beefstouw

A Hereford Beefstouw er placeret lidt uden for Ebeltoft, nærmere betegnet i Molskroens Strandhotel. Kunst, design, atmosfære og fremfor alt mad og vin af høj kvalitet. Gode, friske råvarer, stilfuldt interiør og optimal betjening har været centrale begreber, siden den første restaurant slog dørene op i 1971.

Restaurant

A Hereford Beefstouw

A Hereford Beefstouw på Bispetorv i Århus er en af kædens mindste og måske mest intime restauranter.

Restaurant

Agerskellets Selskabslokaler

Skal De holde fest, barnedåb, konfirmation, fødselsdag eller lignende, så lad Agerskellets Selskabslokaler få glæden, så slipper De for alt besværet og bliver gæst ved Deres egen fest. Hos os er De velkommen til at sammensætte Deres festmenu, som De selv kunne tænke Dem. Her er blomster, lys og opdækning med i prisen samt korrekt betjening.

Diner transportable

Allingåbro Hotel Bed & Breakfast

Allingåbro Hotel – Bed & Breakfast er et røgfrit og husdyrfrit hyggelig gennemrenoveret Hotel der siden 1876 har betjent sine kunder fra nær og fjern. Hotellet rummer ud over Bed & Breakfast også en håndarbejdsbutik med knipling og orkis som speciale, samt et stort selskabslokale med plads til ca. 150 gæster. Så ud over at være et traditionel Bed & Breakfast kan man her afholde sin familie og firm...

Hotel