Gå i byen med god samvittighed

A Hereford Beefstouw

Hereford Beefstouw i Skive - eller Rosenhøj, som restauranten også hedder - ligger unikt placeret i den skønne Krabbesholm Skov i udkanten af byen. De gamle, kæmpemæssige ege- og bøgetræer danner en idyllisk ramme om bygningen, der ligger placeret 12 meter over vandet få hundrede meter fra stranden.

Restaurant

Amstrupgård

Amstrupgård er en utraditionel gammel gård fra 1879, beliggende enestående natur- skønt med udsigt over Amstrup Bakker. På Amstrupgård er I sikret mad i absolut topklasse fremstillet udelukkende af de bedste råvarer. Derudover er vores mærkevare den gode personlige betjening og service. Ring til os for at høre mere

Kursus- og konferencecenterDiner transportable

Best Western Golf Hotel Viborg

Hotellet er beliggende i meget smukke og rekreative omgivelser, lige ned til Viborg søerne. Centralt og naturligt mødested når deltagerne skal samles fra hele landet fra 10-550 pers. Restauranter med udsigt over søen, samt faciliteter som indendørs swimmingpool, jacuzzi, sauna og billard som er til fri afbenyttelse - gratis trådløs internet over hele hotellet.

HotelRestaurantKursus- og konferencecenter

Best Western Hotel Skivehus

Forretning eller fornøjelse, BEST WESTERN Hotel Skivehus er det ideelle valg. Erhvervskunder og feriegæster nyder godt af den attraktive placering midt i byen tæt på naturskønne omgivelser. Et ophold hos os indbyder til både arbejde og afslapning. Et perfekt udgangspunkt for alle seværdigheder på Skiveegnen.

HotelKursus- og konferencecenter