Gå i byen med god samvittighed

Den Rullende Kok

Den Rullende Kok er et firma, der sætter råvarer i højsæde. Vi går ind for kvalitet frem for kvantitet - dog skal ingen gå sultne fra en af vores fester! Jeg er bl.a. i stand til at formidle kontakt til: Tostrup Forsamlingshus Serveringspersonale Borddækning og dekorationer i fx blomster Serviceudlejning og lignende Jeg er som noget andet begyndt at tilbyde sæsontilbud. Se dem under Sæsontilbud. O...

Diner transportable

McDonald's Åbybro

Det hele startede med en lille hamburgerrestaurant i Californien i 50'erne. I dag betjener McDonald's mere end 60 millioner mennesker i mere end 32.000 restauranter i mere end 100 lande hver dag.

RestaurantFastfood

Hotel Søparken

Hotel Søparken er et dejligt hotel ved byens sø med meget natur. Hotellet er bygget i 1988 og tilbygget i 1998 med indendørs swimmingpool, sauna og solarium. Der blev bygget ny foyer i 2002 og slutteligt i 2008 tilbygget et selskabslokale ud til søen. Hotel Søparken har 50 store, lyse værelser, alle med bad og toilet samt fri internetadgang.

HotelKursus- og konferencecenter

CL Partyservice

Vi er et caterings firma beliggende i Øster Brønderslev. Vi kan levere alt fra HELSTEGT PATTEGRIS, BUFFET, 3 RETTERS MENU til flotte SMØRREBRØD. Eller hvad med en overdådig BRUNCH til veninde hygge eller en rigtig herre frokost med f.eks. stegt flæsk... Kun fantasien sætter grænser for at mødes over god mad.

Diner transportable

Restaurant Hedelund

En god og hyggelig restaurant beliggende i et af Brønderslevs smukkeste områder. Både restauranten og parken er et besøg værd

RestaurantKursus- og konferencecenterDiner transportable