Gå i byen med god samvittighed

Sankt Helene Centret

Sankt Helene er opført i 1991 midt i den smukke nordsjællandske natur. Sankt Helene strækker sig over 12 hektar tidligere landbrugsjord omkring den nyrestaurerede bondegård Vieholmgård, der i dag danner rammen om reception, restaurant og galleri.

HotelRestaurantKursus- og konferencecenter

Marienlyst Strandhotel

Direkte ud til Øresund og kun en lille times kørsel fra København finder du de optimale rammer for en udsøgt middag med udsigt til Kronborg Slot og den svenske kystlinje, overnatning i hyggelige værelser, spænding omkring spillebordene i casinoet, en uforglemmelig fest i historiske banquetlokaler eller en konference af international standard.

HotelRestaurantBar/værtshusKursus- og konferencecenterDiner transportable

Kongeburger

Hos Kongeburger Pizzaria & Restaurant kan du, udover vores almindelige pizzaer, også nyde en fuldkornspizza. Desuden kan vores pizzaer også fås som deep pan, bagt efter amerikanske traditioner. Om du vil nyde maden med en milkshake, sodavand eller øl, så har vi lidt af hvert. Vi glæder os til at se dig i vores pizzaria.

Restaurant

Restaurant Tinggården

Tinggården prøver på en afslappet måde at forene det gamle danske bondehus med en madstil udsprunget af ideen bag det franske landkøkken, hvor brugen af lokale råvarer af en overbevisende kvalitet og gerne med en opvækst der kan fortælles en god historie om, tillaves med hjerte og kærlighed til vores håndværk.

Restaurant

Lynæs Kro

I dag fremstår Lynæs kro som et moderne hotel med atmosfære fra de gamle dage, et godt køkken, værelser og lokaler der egner sig til enhver festlig anledning.

HotelRestaurantDiner transportable