Gå i byen med god samvittighed

Hotel Falster

Der er mange grunde til at besøge HOTEL FALSTER, der siden starten i 1986 har været familiedrevet og ligger centralt på Sydhavsøerne, Årene har bekræftet, at ledelsesformen "familiedrevet" har en unik styrke. Vi kan bedst formulere det med, at gæsterne ikke blot føler sig velkommen - de føler sig hjemme.

Hotel

Ebsens Hotel

Ebsens Hotel ligger midt på Maribo´s hovedstrøg og er et godt udgangspunkt for ture til hele Lolland Falster. Hotellet har en hyggelig spiserestaurant, hvor der venter kulinariske oplevelser, med god gammeldags mad. Besøg deres hyggelige gårdhave om sommeren Der er også mulighed for at afholde fester, kurser og møder.

HotelRestaurant

Restaurant Larsens Plads

Larsens Plads er en hyggelig familie restaurant. Krostuen er fra 1933. Der er også plads til store selskaber, og man kan altid finde et lokale med den rigtige størrelse og stemning til din fest. Om sommeren er gårdhave åben med legeplads med flere forlystelser og spil, bl.a. gocart og trampolin.

Restaurant

Bodega Slap á

Hyggelig og hjemmelig bodaga til rimelige priser. Kom og hyg dig sammen med os andre.

Bar/værtshus

Restaurant Beijing

Stor kinesisk og thailandsk buffet og running sushi i 2 etager. Restaurant Beijing tilbyder et stort udvalg af retter/buffetter ud af huset.

Restaurant