Gå i byen med god samvittighed

AlsFærgen - Bøjden-Fynshav

Velkommen om bord på AlsFærgen. Når du skal ud at sejle med os, kan vi tilbyde dig både kolde og lune anretninger. Se nedenunder hvad vores færger har at byde på. Om bord på færgerne, er der både et stort menukort, som kan ses på vores hjemmeside.

Restaurant

Bagenkop Kro

Tæt på marina, hyggeligt havnemiljø, naturpark og golfbane byder Bagenkop Kro dig velkommen til en kulinarisk oplevelse i hyggelige og atmosfærefyldte lokaler.

HotelRestaurantKursus- og konferencecenterDiner transportable

Best Western Hotel Svendborg

Hotel Svendborg er et 4-stjernet, klassisk hotel med alle moderne faciliteter, 135 værelser, alle med toilet og bad, TV og minibar. Fri internet adgang over alt på hotellet. Vi råder endvidere over større og mindre møde- og selskabslokaler for arrangementer op til 250 deltagere. Hotellets placering i byens centrum gør det nemt for vore gæster at nyde byen livlige handelsliv med de mange specialbut...

HotelRestaurantKursus- og konferencecenterDiner transportable

Bogense Hotel

Bogense Hotel er et gammelt, velrenommeret hotel fyldt med atmosfære.

HotelKursus- og konferencecenter

Borgerforeningens Hus

Borgerforeningen i Nyborg er et unikt hus smukt placeret midt i landet. Huset er bygget i 1897 og emmer af sjæl, historie og sammen-komster gennem generationer. Her er højt til loftet og plads til alle: Moderne konferencer og store teaterforestillinger, private fester og folkelige arrangementer.

RestaurantKursus- og konferencecenterDiner transportable