Gå i byen med god samvittighed

Arnager Røgeri & Restaurant

Her er plads til hele familien med et stort areal udenfor med borde og bænke, legeplads for børnene og dejlig natur. Vi kan tilbyde diverse nyrøgede fisk, forskellige slags sild, vores kendte fiskefrikadeller og meget andet. Røgningen foregår med elletræ efter de gode gamle traditioner i egen rygeovn. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

RestaurantDiner transportable

Brazz

På BRAZZ har vi sammensat en alsidig menu, hvor et fundament i veltilberedte råvarer, madlavning fra bunden og servering af retterne med et smil skal skinne igennem og derved give gæsten en dejlig oplevelse. Vi garanterer, at I får en smilende og venlig betjening i rammer, som forener det bedste fra et storbycafémiljø med det nærværende, lokale islæt, som kun Bornholm kan byde på.

Restaurant

B's Fiskeværksted

B's Fiskeværksted, beliggende på Svaneke Havn, laver god og enkel fisk helt fra bunden. Råvarerne hentes helst fra Østersøen. Fiskene ryges i eget røgeri og alt tilbehøret laves fra bunden - og sortimentet er stort. Maden nydes i solnedgangen direkte på kajen i Svaneke med em fantastisk udsigt over havn, by og havet.

RestaurantCafé

Café Værftet

Café Værftet er en restaurant beliggende i Sandvig. Værftet er levende historie og et museum. Fra nær og fjern får Værftet tilsendt gamle ting og sager. Se dagens tavle tilbud i restauranten.

Restaurant